Handelsbetingelser

Bestilling og betaling

Registrering og bestilling:
Når du har gennemført din registrering på Doomags, modtager du en bekræftelse på mail.

Benytter du en free trial eller den sponserede version af Doomags, vil dit katalog være online, når du har bekræftet din registrering.

Den betalte version vil være tilgængelig, så snart du har gennemført din online betaling, og har modtaget en ordrebekræftelse på mail.

Betaling:
Online betaling er den eneste betalingsmetode, der kan benyttes til at bestille et Doomags katalog. Du kan vælge imellem følgende betalingskort:

Dankort
eDankort
Visa/Dankort
Visa Elektron
Mastercard
Maestro
JCB
American Express
PayPal

Der faktureres forud for den bestilte periode.

Periode:
Når du køber et Doomags katalog, opretter du kataloget for en valgfri periode. Valgmulighederne er 1 uge, 1 måned eller 12 måneder. Det er også muligt at købe flere perioder ad gangen.

Gratis prøveperiode:
Du kan prøve Doomags gratis. Det vil sige, at du ikke binder dig for en efterfølgende periode. Du kan kun benytte den gratis periode én gang. Hvis du overtræder denne betingelse, deaktiveres dit Doomags katalog uden varsel. Efter din gratis prøveperiode, kan du til enhver tid vælge at bestille en valgfri periode på normale forretningsvilkår.

Gratis version med reklamer:
Du kan også vælge et gratis reklamesponseret katalog, hvor abonnementet kører et helt år ad gangen. Vi forbeholder os retten til frit at ændre i denne version, dvs. vi ændrer selvfølgelig ikke i selve kataloget, men der kan forekomme udskiftninger af reklamerne, der sponserer kataloget og ændringer i arealet af reklamepladsen.

Levering og hosting af Doomags

Levering:
Når online betalingen er gennemført, sender vi dig et link. Linket og hermed dit Doomags katalog er herefter aktivt i den bestilte periode.

Hosting:
Doomags kataloger hostes på servere hos INET-DESIGN, Vølundsvej 1, 8230 Åbyhøj. Der er som udgangspunkt fri trafik. Det betyder, at der ikke betales afgift for mængden af data til og fra serverne. Dog forudsættes en normal trafikafvikling, der ikke forstyrrer trafikken for andre kunder. INET-DESIGN vil til enhver tid træffe foranstaltninger, som sikrer en fornuftig trafikafvikling og oppetid. INET-DESIGN kan ikke holdes erstatningsansvarlig for serviceforstyrrelser, herunder driftsforstyrrelser.

Tekniske krav til PDF-fil:
PDF’en der overføres til Doomags må maksimalt være 100 MB. PDF-kataloget skal være weboptimeret og indeholde en side pr. side.

Hvad er lovligt?

Lovlighed:
Du har selv ansvaret for lovligheden af indholdet i dit Doomags katalog. Kataloget må ikke indeholde pornografisk materiale, ekstreme politiske synspunkter eller andet kontroversielt materiale. Doomags har ret til at definere, om materialet er af sådan karakter, og i så fald deaktiverer vi kataloget og ophæver bestillingsperioden. I tilfælde af ophævelse af aftalen er INET-DESIGN ikke erstatningsansvarlig. Dette gælder også driftstab.

Doomags må ikke tilbageoversættes. Kildekoden er fortrolig.

Fortrydelsesret

Privat forbruger:
Som privatforbruger har du fortrydelsesret. Fristen er 14 dage fra den dag du har modtaget en ordrebekræftelse.

Erhvervskunder:
Erhvervskunder har ingen fortrydelsesret.

Opsigelse:
14 dage før den bestilte periode udløber, vil du modtage en mail med påmindelse om, at linket til dit Doomags kataloget snart udløber. Dette gælder ikke for kunder, der har valgt en gratis prøveperiode. To dage før perioden udløber, vil du igen modtage en påmindelse på mail om, at perioden er ved at udløbe. Dette gælder både for betalende kunder og for kunder med en gratis prøveperiode. Du kan vælge at forlænge perioden eller blot lade perioden løbe ud, hvorefter linket til Doomags kataloget ikke længere vil være aktivt.

INET-DESIGN forbeholder sig ret til
INET-DESIGN forbeholder sig ret til at ændre forretningsbetingelser, priser mm. Ved prisændringer vil dette træde i kraft fra næstkommende periode.

Din Doomags konto bliver automatisk opgraderet til den nyeste version. Derfor kan layout og funktionalitet ændre sig uden forudgående varsel.

I tilfælde af, at der opstår tvister på grundlag af handelsbetingelserne, aftales det med Retten i Århus, Danmark.